Vijesti

Telltale Games studio se vraća na gaming scenu

Telltale Games, studio koji je zatvoren prošlu godinu, vraća se na tržište. Kompletna potraživanja otkupila je kompanija LCG Entertainment koja će zajedno s izdavačem Athlon Games krenuti u nove pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo kompanije je potpuno novo. Potvrđeno je također kako Telltale posjeduje još uvijek prava na igre kao što su Batman i The Wolf Among Us. Nije poznato što je s licencama igara kao što su Game of Thrones, Borderlands, Minecraft ili Guardians of Galaxy.

Novi CEO kompanije Jamie Ottilie potvrdio je kako će studio oživjeti neke serijale, ali također da ćemo vidjeti sasvim nove projekte koji su već u pripremi. Sjedište studija će biti u Kaliforniji, a novo vodstvo će ponuditi nekim starim djelatnicima nove ugovore.

Sve vas koji ste voljeli igrati Telltale igre razveseliti će ova informacija, a mi se ostali nadamo da novi ljudi neće zaboraviti kako su inovacije potrebne i da nije pametno svaku igra izdati na isti kalup. Želimo im svu sreću i puno uspjeha.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano