Test Drive Unlimited Solar Crown imat će preko 600 kilometara cesta

Developer KT Racing pružio je uvid u nove detalje za nadolazeći Test Drive Unlimited Solar Crown.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je nekoliko puta propustio izdati igru u obećanom roku, studio sada tvrdi da će Solar Crown biti spreman za izlazak do konca ove godine. Mi se ne bismo usudili kladiti u to, ali bez obzira kada izađe, virtualni Hong Kong imat će preko 600 kilometara cesta u 14 jedinstvenih okruga.

Kažu da je Hong Kong vjerno rekreiran u 1:1 mjerilu, a isto tako su rekreirani i vremenski uvjeti koji na tom otoku okruženom Južnim kineskim morem znaju biti iznimno promjenjivi. Primjerice, u zoru će vas pratiti prve zrake sunca, a već u vrijeme doručka možda vas sustigne oluja epskih srazmjera. “Nemojte zaboraviti uključiti brisače i pričekati da oluja prođe, kako biste spustili krov”, developeri otkrivaju interaktivne mogućnosti automobila.

Iako je Hong Kong vjerno prenesen u igru, neće sve biti potpuno isto. Neki planinski putevi su prošireni za automobile, a neke uske gradske uličice su uklonjene ili također proširene. Ali očekujte vjerno iskustvo vožnje gradom i ostatkom otoka, poručuju developeri.

Osim mogućnosti solo utrkivanja ili s drugim igračima, mapa će biti prepuna tajnih prolaza, skrivenih legendarnih automobila te različitih izazova, pa bismo, baš kao prethodnika, Test Drive Unlimited Solar Crown mogli igrati na stotine sati.