Vijesti

The Last of Us 2 pokupio je rekordan broj nominacija na najcjenjenijoj dodjeli nagrada

The Last of Us II je postao igra s najviše nagrada u povijesti industrije igara, ali to je već stara vijest, zastarjela, budući da će na dodjeli nagrada Britanske akademije filmske i televizijske umjetnosti dobiti sigurno još poneku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BAFTA odabire najbolje i nagrade dodjeljuje još od 2003. godine, a njihovi članovi uglavnom se odlučuju na igre s jakom naracijom, inovacijom i unikatnim mehanikama. Pa su tako prethodnih godina nagrade najboljih odnosile igre poput Outer Wilds, God of War, What Remains of Edit Finch, Uncharted 4, Dishonored…

Ove godine The Last of Us Part II pokupio je nominacije u broju kakav nije ostvarila nijedna druga igra u povijesti. Čak 13 nominacija zaslužio je kontroverzni naslov Naughty Doga, 3 više od prošlogodišnjih 11 za Control i Death Stranding.

Istaknule su se i druge Sonyjeve ekskluzive. Tako je Ghost of Tsushima pobrao 11 nominacija, Spider-Man: Miles Morales i Dreams po 7, a Sackboy: A Big Adventure ostvario ih je 4.

Izdvojili bismo još i Hades s osam nominacija, koji je nominiran i za igru godine, a borit će se protiv ranije spomenutih TLoU2, Tsushime, Miles Moralesa te Animal Crossinga i Half-Life Alyx

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano