Vijesti

The Last of Us Part 1 za nekoliko mjeseci stiže na PC, potvrđeno je

Remake prvog djela The Last of Usa iz 2013. doći će na PC u ožujku, Sony je službeno potvrdio na The Game Awards ceremoniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva avantura Joela i Ellie na PC-ju zakazana je za 3. 3. što se otprilike podudara sa sredinom sezone nadolazeće The Last of Us TV serije, što će, uopće ne sumnjamo, pogurati novu milijunsku prodaju jedne od najprodavanijih PlayStation ekskluziva svih vremena.

TV serija premijeru će imati 15. 1. na HBO Maxu, sadržavat će 10 epizoda najviše s događajima iz prve igre, ali kreatori su potvrdili određena odstupanja te nove detalje zbog kojih će i igrači željeti gledati seriju do kraja. Posljednji veliki trailer izašao je prije nekoliko dana.

Podrži FFA i riješi se reklama

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra