Vijesti

Tom Holland igra Uncharted i priprema se za ulogu Nathana Drakea

Naughty Dog nema veze s ovim projektom, pa imamo pravo sumnjati u kvalitetu filma, no odabir glumca svakako podržavamo.

Tom Holland nas je oduševio kao možda i najbolji Spider-Man dosad (u dva navrata – Captain America: Civil War i Spider-Man: Homecoming), a jako nas zanima kako će se snaći u zasad nepotvrđenoj ulozi Nathana Drakea. Naime, Holland je na Instagramu objavio post u kojem daje nagovijestiti da bi mogao preuzeti ulogu jednog od najomiljenijih likova iz videoigara.

Iako je post uklonjen s Instagram, korisnik Twittera pod imenom Cade Onder objavio je kratak isječak koji se može protumačiti na više načina, no ono što definitivno možemo zaključiti je da Sony itekako namjerava na filmsko platno prebaciti jednu od svojih perjanica.

Je li moguće da ćemo Uncharted gledati na velikom platnu?

Odgovor na to pitanje gotovo da i nije potreban. Rijetki su igrači, pogotovo konzolaši, koji nisu upoznati sa serijalom Uncharted i uspjehom koji je postigao Naughty Dog kao developer igara. Isto tako znamo da Uncharted inspiraciju crpi iz filmova o Indiani Jonesu, kao i iz serijala Tomb Raider, već znamo da ćemo iduće godine gledati reboot serijala u kojem Angelinu Jolie mijenja Alicia Vikander, pa nije teško zaključiti da Sony, kao producent filmskog projekta o Nathanu Drakeu, nikako neće propustiti priliku za sličnim pothvatom.

O filmskom Unchartedu ozbiljnije se priča već više od godinu dana, a konkretnijih vijesti nije bilo od svibnja ove godine. No, ako je Sony zahtijevao od Hollanda da s Instagrama ukloni objavu, čini se da možemo očekivati novosti vezan uz taj projekt.

Tom Holland Uncharted naughty Dog Sony

Tom Holland također baš liči i na mladog Nahtana, pa bi se veoma lako moglo dogoditi da ulogu “iskusnijeg” ipak preuzme netko drugi. Što mislite?

Kao što smo već spomenuli, Naughty Dog nema veze s ovim projektom, pa se nadamo da neće ukaljati inače odličan serijal video igara. Posljednji nastavak, Uncharted 4: A Thief’s End (pročitajte FFA recenziju), kao i spin-off Uncharted: The Lost Legacy (pročitajte FFA recenziju) nisu samo vrhunska ostvarenja u pripadajućem žanru, već nešto najkvalitetnije kad su u pitanju videoigre općenito.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close