Vijesti

Trailer za Battlefield 6 koji curi po internetu nije onaj “pravi” trailer

Već mjesec dana sliku po sliku curi trailer za Battlefield 6, a zašto ga DICE i EA nisu objavili u njegovom punom obliku nije jasno apsolutno nikome. Ne znamo za vas, ali mi smo nakon kadrova snimljenih krumpirom i otezanja potpuno izgubili volju za igrom, međutim, dobra stvar u nizu loših je da to neće biti trailer s kojim će se i službeno najaviti Battlefield 6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvijek dobro upućena ekipa s Eurogamera tvrdi kako se radi o traileru koji nikada nije ni bio namijenjen za javnost. Radi se o prikazu igre sa jednom jedinom svrhom, a to je za internu upotrebu. A zašto nikada nije procurio u nekoj većoj kvaliteti zaslužan je veliki watermork na njegovoj sredini koji bi s otkrivanjem otkrio i osobu koja je trailer neovlašteno pustila u javnost.

Čitavi prikaz je lako pronaći na internetu, ali ne preporučujemo vam da ga potražite jer kvaliteta je totalno loša. Pse robote, rakete i dinamično-masivnu akciju gledat ćemo u punom prikazu već idućeg mjeseca. Neki tvrde kako bi se on mogao dogoditi već u srijedu 2. 6., ali zasad ćemo ostati oprezni.

“Istinski next-gen”, tvrdi EA za Battlefield 6 koji je ujedno i naslov za konzole stare generacije. Čudno i kontradiktorno. Koliko cross-gen naslov može biti next-gen saznat ćemo, nadamo se, jako brzo. Da ne trebamo brinuti sinoć nam je možda dokazala Guerilla s 14 minuta impresivnog gameplaya za također cross-gen naslov Horizon Forbidden West.

Btw kakve veze ima žaba s Battlefieldom? Saznat ćete uskoro. Ili možda ne.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano