Vijesti

Treća ekspanzija za Assassin’s Creed Valhallu nas vodi u Afriku?

Naveliko se govori o trećoj zasada nepoznatoj ekspanziji koja bi krajem ove ili početkom iduće godine trebala doći u Assassin’s Creed Valhallu. Da se nešto fino kuha potvrđuje nam i Ubisoft. Prije svega svi veći influenceri dobili su pozivnice za sudjelovanje na njihovoj E3 prezentaciji. Ne zovete ljude koji rade isključivo sadržaj za tu franšizu ako ne mislite prikazati nešto vezano za samu igru. Na samom Twitter računu objavili su da ćemo u subotu saznati što sljedeće dolazi u Assassin’s Creed Valhallu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasine kruže već duže vrijeme, a poznati Youtuber Jonathan u svom videu otkrio je zanimljive stvari. Ako ste jedan od rijetkih kojima se za vrijeme lutanja u Valhalli srušio meteor definitivno nam napišite to u komentar. Već duže vrijeme pojavljuju se u samoj igri, a kada dođete na poprište možete ga lootati i dobiti razne materijale za nadogradnju vašeg oružja. Opće je poznato da su Vikinzi za vrijeme svojih pustolovina posjetili sjevernu Afriku, a ako dobro razmislite, Ubisoftu ovo jako pogoduje. Assassin’s Creed Origins je pokrivao najveći dio sjeverne Afrike sa svojom pričom centriranom u Egiptu. Štoviše, nekoliko puta smo vidjeli meteore tokom same igre.

Ubisoftu ovo na neki način predstavlja ‘manje’ posla pošto će moći koristiti već dijelove prijašnjeg naslova. Nagađa se da će ovo biti jedna od najvećih ekspanzija ikada za neku Assassin’s Creed igru po cijeni od 40$. Radnja bi se osim u Africi odvijala i na Islandu kojega su prema povijesnim informacijama Vikinzi također posjetili. Ime same ekspanzije navodno nosi naziv ‘Ragnarok’ što nam je definitivno poznato pošto je jedno vrijeme to bila glasina za naziv originalne igre.

Ne preostaje nam ništa drugo nego pričekati subotu 12. 6. kako bismo vidjeli što nam novoga kuhaju u Ubisoftu. Naravno, prije toga dolazi nam i napad na Pariz koji je predviđen za rujan. Što mislite o mogućoj trećoj ekspanziji?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano