Vijesti

Tvorci Dying Lighta rade na open-world akcijskom RPG-ju, pridružili im se i veterani Witchera

Poljski razvojni studio Techland najavio je svoju novu igru. Nakon odličnog nastavka Dying Lighta koji je obogatio početak ove godine, jedan dio developera ostat će raditi na dodacima i ekspanzijama, a drugi će se posvetiti razvoju novog AAA open-world akcijskog RPG-a u fantasy okruženju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Techland još uvijek nije spreman razgovarati o imenu i detaljima, međutim, da je projekt tek u povojima pokazuje popis oglasa za radne pozicije. Između 70 pozicija, studio traži i kreativnog direktora. On će se priključiti Mariu Maltezosu (Mad Max, Prince of Persia: The Sands of Time) te veteranima industrije od kojih mnogi stižu iz CD Projekta.

Narativna direktorica Karolina Stachyra bila je zadužena za posljednja dva The Witchera, kao i Arkadiusz Borowik, dok je Bartosz Ochman zaslužan za dizajn svjetova u Blood and Wine ekspanziji za The Witcher 3 i Cyberpunku. Dodajmo im još glavnog animatora na Horizon Zero Dawnu Kevina Quaida te vodećeg game designera s Deathloopa Davida McClurea.

Zavidan tim okupio je poljski Techland, a mogu li napraviti bolji open-world akcijski fantasy RPG od CD Projekta, saznat ćemo za nekoliko godina.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano