Vijesti

Novi Dragon Age dobio je podnaslov – Dreadwolf

AŽURIRANJE VIJESTI: I službeno je potvrđen podnaslov za novi Dragon Age, zvat će se – Dreadwolf. Otkrio je to Bioware u novom blog postu. Dred Wolf je glavni antagonist, a oni koji su igrali prethodni Inquisition poznaju ga kao Solasa. Ako niste igrali prethodne Dragon Ageove, Bioware uvjerava kako za ugodno igranje neće biti nužno poznavati prošlost serijala. Više obećavaju otkriti do kraja godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ORIGINALNA VIJEST: Novi Dragon Age navodno ima podnaslov Dreadwolf, javljaju gotovo istovremeno dva provjerena insajdera.

To su Jeff Grubb i Tom Henderson. Potonji je Twitteru objavio kako u 19 sati možemo očekivati i službeno otkrivanje imena, dok Grubb poručuje kako nije realno da ćemo dobiti gameplay. Za očekivati je da će se Bioware, kao i u prethodnih nekoliko navrata, obratiti na blogu s novim informacijama o igri.

Posljednji put se to dogodilo u veljači ove godine, kada je otkriveno da se četvorka nalazi negdje na sredini razvoja te da sve ide prema planu. Tada je voditelj Biowarea napisao da su temelji udareni, sve je definirano i fokus se prebacuje više na vizualno polje. “Sada ćemo stvarati nevjerojatna okruženja, duboke likove, raditi na gameplayu, pisanju i animacijama”, poručio je tada.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano