Vijesti

U Assassin’s Creed Valhalli mijenjat ćemo spol usred igranja

Već drugu igru za redom u serijalu, Assassin’s Creed ponudit će odabir igranja u ulozi spola koji želimo. Tako Eivor može biti muško ili žensko, a za razliku od prethodnog Odysseyja razvoj priče je isti koji god spol odabrali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogućnost promjene spola može se promatrati kao posljedicu ulaska serijala u RPG vode i to je svakako mogućnost koju su mnogi od nas prihvatili, međutim, jasno je kako je Ubisoft sam sebe donekle limitirao u razvoju priče budući da je iznimno teško prilagoditi pisanje različitim karakterima, posebice kad pisanje kod Ubisofta pati već godinama.

No da se vratimo na Valhallu, Ubisoft je ovog puta iz nekog razloga omogućio promjenu spola u svakom trenutku prelaska igre, a potvrdio je to direktor igre Eric Baptizat za Gamesradar. Razvojne grane i sve statistike ostaju iste, a switchati možete kad god poželite.

Ovaj potez možemo promatrati i kao forsriranje društvenih agenda, ali ne bismo išli toliko daleko. Naposljetku, radi se o izboru, a svaki izbor je dobar, posebice ako možete i nakon promjene ostati u imerziji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano