Vijesti

U Bioware se vraćaju veterani studija za rad na Mass Effect 4

Nakon teških dana i godina za Bioware popraćenih mediokritetima poput Mass Effect Andromede, potpunim promašajem u vidu Anthema te odlascima ključnih ljudi, čini se da stižu bolji dani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošli tjedan službeno je prvim trailerom najavljen novi pravi Mass Effect, igrači su ga popratili iznimno pozitivnim reakcijama te se općenito po nekim reakcijama studija čini kako su mnoge stvari u smislu menadžmenta sjele na mjesto.

Prilog toj tezi je objava na Twitteru producenta Mike Gamblea koji je predstavio povratnike veterane u Bioware. Vratio se Dusty Everman, čovjek koji je osmislio i kreirao Normany brod. Vratio se i cinematic director Parrish Ley. Tu je i Brenon Holmes koji je jedan od najzaslužnijih što se gameplay u prve tri igre izvodi na način na koji se izvodi. A tu je i Derek Watts, originalni Mass Effect art director.

Kako tvrdi producent Gamble, svi oni su se vratili jer dijele viziju kako bi novi Mass Effect kao iskreni nastavak na početnu trilogiju trebao izgledati.

Iako zasad sve oko novog Mass Effecta zvuči obećavajuće, treba napomenuti kako ga gotovo sigurno nećemo igrati prije 2023. ili u najboljem slučaju krajem 2022. Do onda ćemo se zadovoljiti izlaskom Mass Effect: Legendary Editiona, remasterirane trilogije u 4K rezoluciji sa svim DLC-ovima i ekspanzijama.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano