Vijesti

Danas će biti predstavljen novi anti-cheat za Warzone

Kept you waiting, huh? Nakon mjeseci najava, Warzone bi već danas mogao doživjeti premijeru novog Call of Duty anti-cheat sistema.

Svi već znamo za Warzone sagu prožetu sumrakom banova koji su zadesili gotovo 700 tisuća igrača, ili bolje rečeno, varalica. Da, procjenjuje se da je više od pola milijuna igrača dobilo ban zbog varanja u Warzoneu i regularnom Call of Duty multiplayeru. Ogromna brojka bananih računa rezultat je ljudske zlobe i činjenice da ovako jedna ogromna igra nema anti-cheat sustav.

Danas bi se stvari trebale promijeniti na bolje jer sve upućuje na to da će Warzone konačno dobiti sustav protiv varalica. Službeni “Kal of Djuti” Twitter profil, objavio je prilično srcedrapajuću poruku:

Drage varalice,

Mi volimo igre. One su naša strast i nama je čast raditi igre za najbolje fanove na svijetu. Neke stvari možda i ne napravimo najbolje, ali dajemo sve od sebe kako bismo bili najbolji.

Varanje uništava zabavu svima. Nitko ne voli varalice. Naš cilj je isporučiti zabavnu i poštenu igru za sve nas i vas Call of Duty fanove.

Varalice nisu dobrodošle. Nema tolerancije za varalice, i uskoro ćete saznati na što mislimo.

Kal of Djuti službeni Twittter profil

Iznad ove poruke znakovito je pisalo: “See you tommorow” odnosno “vidimo se sutra”. Ovo sutra je dakle danas i danas ćemo vidjeti hoće li anti-cheat biti implementiran odmah, ili će igrači ipak pričekati još koji dan.

Drago nam da je da će Vanguard od prvog dana imati bolju zaštitu. Barem dok neka od hakerskih grupa ne probije istu. Već jučer smo vidjeli komentare hakera koji jedva čekaju implementaciju anti-cheat sustava u Warzone, što im predstavlja dobrodošao izazov. Pred nama je zanimljiva jesen.

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close