Vijesti

U No Man’s Sky stigli ogromni mechovi (roboti) i još puno toga – besplatno!

Kakva priča je No Man’s Sky. Igra je preko trnja došla do zvijezda, od hrpe laži do sadržaja koji nitko nije očekivao niti u najluđim snovima. No Man’s Sky je baš filmska priča o padu i usponu jednog čovjeka, njegovog životnog projekta i renesansi koju taj san zvan No Man’s Sky doživljava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U No Man’s Sky više nije vjerovao nitko – pa ni Hrvoje. A onda se poput Fenixa (pun intended) uzdigao Sean Murray i njegov studio Hello Games. No Man’s Sky je danas vrhunska svemirska survival epopeja dostojna Kubricka, koja je oda svima vama koji volite istraživačke igre, svemir i avanturu.

Igra je Mali Princ modernog vremena i Shawshank igraće industrije i iskupljenja. E sad, kad sam vam objasnio što je to No Man’s Sky, vrijeme je da vam napišem i nešto vezano za ovu vijest.

Ili, pogledajte sami.

Da, ne vidite pogrešno. Konačno možemo biti Transformeri u svemiru i ući u oklop ogromnog ili manjeg ogromnog mecha (robota). Neki od njih imaju čak i jet pack za brže gibanje. Mechovi će biti višestruko korisni za istraživanje, za skupljanje resursa i preživljavanje na planetima koje ćete otkriti.

Nije samo to novo – igra je dobila hrpu quality upgradeova i stvarno je vrijeme da ponovno zaigrate NMS. Igra ima danas sadržaja za idućih nekoliko generacija konzola.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano