Vijesti

U leakanom fajlu za GTA 5 spominje se Bully 2

Kako javlja nekoliko eminentnih data minera, procurio je tzv. program database file za GTA 5. On skriva reference na Rockstarove naslove te brojne planirane ili otkazane projekte, a između ostalih i Bully 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok se ne zna od kada točno datira, kod djeluje autentično. Spominje igre poput GTA 4, Red Dead Redemptiona 2, Midnight Club Los Angelesa te Bully 2, premda ne otkriva više detalja.

U kontekstu GTA Onlinea, u više navrata navodi se tzv. “CNC”, navodno otkazani Cops’n’Crooks multiplayer mod o kojem smo pisali prošle godine. Mod je navodno otkazan zbog nemira koje je 2020. izazvalo ubojstvo Georgea Floyda od strane policije. Spominju se klase poput Cop, Crook, Officer, Tactical, Tech, Soldier, Enforcer te Hacker i prava je šteta ako je Rockstar zbilja kompletno odustao od ovog nauma.

Story DLC za GTA 5 pretvoren u GTA Online dodatak

Spominje se i poveznica s Trevorom i njegovim jetpackom koji je trebao biti djelom story DLC-a za GTA 5, a kasnije je pretvoren, vjeruje se, u Doomsday Heist misiju za GTA Online.

No zaključimo sve s Bully 2, za kojeg ne znamo odnosi li se na razvoj neke nove Bully igre, ili se pak referira na otkazani projekt koji je kod Rockstara bio u ozbiljnom razvoju sve do konca 2000-ih, o čemu smo više pisali ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano