Vijesti

U razvoju su navodni Silent Hill remake dvojke, punokrvni nastavak i epizodni serijal

Prošli tjedan procurili su screenshotovi iz nadolazećeg Silent Hilla. Konamijevi odvjetnici pružili su im legitimitet uklanjanjem s interneta, a sada kada znamo da se nešto kuha raspričali su se svi koji navodno nešto znaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Projekata navodno ima više. Kako javlja uvijek pouzdani VGC, vlastiti izvori potvrdili su im kako su u razvoju čak tri Silent Hill projekta.

  • Remake Silent Hilla
  • Punokrvni nastavak
  • Epizodni serijal

Slažu se i ostali

Isto je još ranije leakao NateThehate na Twitteru, što je potvrdio i Jeff Grubb. Na remakeu radi poljski Bloober Team, što se poklapa s ranijim glasinama. Na punokrvnom nastavku radi Konami, ako je u kompaniji uopće ostao itko sposoban. A na epizodnom serijalu, nečem poput Until Dawna/Dark Picturesa navodno radi Annapurna, studio najpoznatiji po odličnom Outer Wildsu.,

No vratimo se zasad na remake Silent Hilla 2. NateTheHate tvrdi kako Bloober priprema nove krajeve i puzzle, a u sve je umješan i PlayStation budući da je dogovorena navodna ekskluzivnost. Možemo pretpostaviti da je PlayStation umješan i u druga dva Silent Hill projekta, a službene informacije mogle bi uslijediti relativno skoro.

Igra

Povezano