Vijesti

Ubisoft će za 10 dana prikazati Avatar: Frontiers of Pandora te još jednu misterioznu igru

Ubisoft je trailerom najavio svoju veliku Ubisoft Forward prezentaciju novih igara zakazanu za ponedjaljak 12. 6.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od PlayStation Showcasea, Ubisoft će svoju prezentaciju održati uživo, baš poput nekad na E3 konferencijama. Perjanice Forwarda bit će Assassin’s Creed Mirage, The Crew: Motorfest i Avatar: Frontiers of Pandora, ali i još jedna, misteriozna te dosad neotkrivena AAA igra.

I dok od Miragea i Motorfesta već znamo što otprilike očekivati, jako nas zanima kako izgleda Avatar. Podsjetimo, na igri radi Massive Entertainment, studio iza The Division igara i barem na papiru izgleda kao naslov koji bi mogao obilježiti generaciju. Akcijska avantura smještena u otvoreni svijet s vizualima na tragu Cameronovih filmova kombinacija je od kojih rastu zazubice.

Međutim, to nije sve. Kroz više od sat vremena Ubisoft će prikazati još pregršt drugih naslova. Očekujemo novi prikaz F2P The Division Resurgencea, Skull & Bones, Xdefiant, mobilni Rainbow Six, Assassin’s Creed Nexus za VR i druge.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano