Vijesti

Ubisoft “zadirkuje” svojom E3 prezentacijom, očekujte puno informacija i novog gameplaya

Ubisoft je najavio što možemo očekivati od njihove E3 prezentacije koja će se održati u subotu 12.6. Otkrili su nam da ćemo konačno dobiti prikaz kooperativnog gameplaya i novu najavu za Rainbow Six Quarantine – sada s novim naslovom igre kojeg će nam tek prezentirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trebali bi dobiti i više detalja o igrama Riders Republic i Far Cry 6. Definitivno očekujemo prikaz gameplaya za obje, a Riders Republic bi mogao dobiti i datum izlaska. Prisjetimo se da je igra trebala izaći u veljači ove godine zajedno s Far Cryem 6.

Nešto novosti očekuje nas i za Assassin’s Creed Valhallu i Rainbow Six Siege. Što se Valhalle tiče trebali bi dobiti barem malo više informacija o nadolazećoj Siege of Paris ekspanziji. Iako nije spomenuto, očekujemo i gameplay showcase za prvu ekspanziju Watch Dogs Legiona – Bloodlines.

Ono što bi moglo biti iznenađenje je najava Avatara. Znamo već duže vrijeme da Ubisoft radi na ovom naslovu, te da ga ujedno tempira za sam izlazak filma u prosincu 2022. godine.

Od ostalih naslova tu je i Heartland, novi besplatni spin – off The Division naslova. Njegov gameplay je već procurio putem interneta, pa očekujte već viđeno.

Od “zaboravljenih” igara tu su još Just Dance 2021, Prince of Persia: The Sands of Time Remake, Beyond Good and Evil 2, Sea of Thieves i nova Star Wars igra.

Kojoj igri se najviše radujete?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano