Vijesti

Uncharted 4 i Lost Legacy dobro se prodaju na PC-ju. Ali zašto nisu krenuli od prve igre?

Prvi vikend Uncharted: Legacy of Thieves kolekcije na PC-u popratila je brojka od 10-ak tisuća maksimalno istovremenih aktivnih igrača na Steamu, što je solidan rezultat za ovaj PC port. Međutim, zašto su Sony i Naughty Dog odlučili ikonski serijal predstaviti PC igračima tek s posljednjim poglavljem priče?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Smatrali smo da, dok prve tri avanture Nathana Drakea s PS3 još uvijek odolijevaju testu vremena u narativnom smislu, zahtijevale bi veliku vizualnu reviziju kako bi bile u skladu s modernim PC izdanjima i visokim očekivanjima igračima”, otkrio je dopredsjednik Naughty Doga Christian Gyrling na PlayStation Blogu.

Remaster trilogije definitivno bi koštao znatno više od Legacy of Thieves kolekcije, koju je Sony usput prodao i na PS5. Međutim, s obzirom na recentni trend osvježavanja najpopularnijih ekskluziva, Sony će u narednim godinama u nekom trenutku vjerojatno procijeniti kako bi remaster trilogije mogao biti lukrativan za njih.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano