Vijesti

UNCHARTED: Legacy of Thieves kolekcija na PC stiže u lipnju

Odličnu Legacy of Thieves kolekciju posljednje dvije Uncharted igre igrali smo početkom godine na PS5, a sada je konačno otkriven i datum kada će u Unchartedu po prvi put moći uživati PC igrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UNCHARTED: Legacy of Thieves na PC stiže 20. 6., otkriva to Epic Games Store. Gotovo sigurno na isti dan će se ova kolekcija pojaviti i na Steamu, a zasad nije otkriveno hoće li PC igrači imati neke specifičnosti poput podrške za široke monitore ili DLSS/Fidelity FX-a.

Ako je suditi prema PS5 izdanju, i PC igrači će uživati u remasteriranoj 4K grafici s razlikom utoliko da će oni s jačim grafičkim karticama moći potegnuti i u više od 30 FPS-a koliko je limit u Fidelity modu na PS5. Sudeći prema službenoj podršci koju je DualSense kontroler dobio za PC, očekujte i haptičku vibraciju, zatezanje triggera kod pucanja te druge slične odlike.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano