Vijesti

Uncharted 4 PvP je živnuo

Za sve ljubitelje online nadmetanja i kundačenja dobili smo prvi pogled na novu iteraciju online segmenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako već tradicija nalaže, sa svakim izlaskom ove ponajbolje avanture na konzolama, dolazi nam i poslastica za one koji traže nesto više. Tako smo na sinoćnjoj Sonyjevoj konferenciji u Parizu dobili trailer koji nam pokazuje sav težak posao koji obavlja Naughty Dogov studio za multiplayer.

https://www.youtube.com/watch?v=gHDKnWosOyY

Za one željne čistokrvnijeg prikaza Arekkz se pobrinuo za to ovim videom.

https://www.youtube.com/watch?v=AeGMRtvXdfg

Dolaze nam i neke novine kao što su grappling hook koji će igri zasigurno dati novu dimenziju i nove pristupe borbi, tzv. “Mysticals” koji će igraču na kratko vrijeme dati nadnaravne sposobnosti i podignuti dinamičnost na terenu, kao i nova vrsta sidekickova koji će nam priskočiti u pomoć usred čupavih situacija u vidu likova kojima će upravljati AI, s unikatnim sposobnostima. Tako ćemo se upoznati s Hunterom koji će ‘srediti’ najbližeg neprijatelja čim ga prizovemo, Snipera koji će nam pružiti covering fire, dok će nam Medic pak pružiti drugu šansu kad se nađemo na podu, a Brute očistiti put svojim gatling gunom.

Iako će kampanja biti na 1080p/30fps, online dio će se vrtiti na 900p/60fps na uštrb prijeko potrebne bolje fluidnosti.

Gorak okus u ustima ostavila je objava da će igra sadržavati sistem mikrotransakcija kojim ćete moći kupiti in-game valute, koje će se pak koristiti za napredovanje kroz igru te kupovanje oružja i raznoraznih pomagala, no možda će ga isprati pogled na mnoge poznate face kao što su Sully, Chloe, Eddie Raja i mnogi drugi koji su prilično lijepa referenca i počast na prijašnje nastavke.

Hoće li multiplayer biti u rangu onog iz Uncharteda 2, ili će pak ostati u njegovoj sjeni, možete isprobati 4. i 13. prosinca kada će Naughty Dog pustiti na store betu za sve one koji su kupili nedavno izašlu Uncharted kolekciju. Ostali će se morati strpiti i sačekati izlazak igre 18. ožujka iduće godine, kada ćemo vidjeti kraj avanture jednog od najvećih heroja modernog gaminga.

{gallery}unchpvp{/gallery}

Igra

Povezano