Vijesti

Uncharted film idući mjesec stiže na Netflix

Uncharted film ostvario je izniman financijski rezultat kada je početkom godine poharao kina. Premašio je sva očekivanja sa zaradom od preko 400 milijuna dolara, Sony ga je proglasio novom filmskom hit franšizom te već planira nastavke, a uskoro će namaknuti još poneku paru od streaming giganta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, potvrđen je početak prikazivanja na Netflixu i to za 15. 7., ali zasad samo za korisnike u SAD-u, dok će u narednim danima (ili možda već danas) otkriti i datume za ostale regije. Najvjerojatnije na isti dan, ali neka odstupanja su svakako moguća.

Dolazak Uncharteda na Netlix dogovoren je još prošle godine. Sony i Netflix dogovorili su ekskluzivna prava za reprodukciju najnovijih filmova upravo na tom streaming servisu. Dogovor uključuje i nadolazeći Ghost of Tsushima film, Morbius, Bullet Train te sva buduća Spider-Man filmska ostvarenja, uključujući i onaj posljednji koji je ostvario jednu od najvećih zarada u povijesti filmske industrije.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano