Vijesti

Uncharted remasteri na PS5 izlaze 28. 1., pogledajte kako izgledaju

U uzbudljivoj objavi na PlayStation Blogu saznali smo da će Uncharted: Legacy of Thieves kolekcija izaći 28.1. 2022. godine. Ova kolekcija sadrži dvije igre, Uncharted 4: A Thief’s End i Uncharted: The Lost Legacy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je poboljšano za PS5 verziju?

Dobili smo i detalje oko same grafike, a moći ćemo birati između sljedećih varijanti:

  • Fidelity Mode izvodi se u nativnoj 4K rezoluciji i 30 FPS-a
  • Performance Mode izvodi se 4K i ciljanih 60 FPS-a
  • Performance + Mode je najfluidnija verzija koja cilja 120 FPS-a pri rezoluciji od 1080p
Dobili smo i novu najavu same kolekcije

Naravno, nužno je navesti da za Performance + Mode morate imati i TV koji će to podržati. Uz grafička poboljšanja tu su i brzo učitavanje te 3D audio koji će biti moguće reproducirati i putem ugrađenih zvučnika na TV-u.

Tu nam je podrška za DualSense s haptičkom vibracijom, tvrde da ćemo prilikom igranja moći osjetiti vožnju 4×4 terenca, kao i adaptivne okidače s dodatnim otporom.

Cijena kolekcije i mogućnost nadogradnje

Kolekcija će biti dostupna fizički i digitalno po cijeni od 376kn. Svi koji su kupili barem jednu od ispod navedenih igara, moći će nadograditi na ukupnu kolekciju za samo 10 eura, odnosno 75 kuna.

Igre koje omogućavaju nadogradnju na PS5 verziju:

  • Uncharted 4: A Thief’s End
  • Uncharted: The Lost Legacy
  • Uncharted 4: A Thief’s End i Uncharted: The Lost Legacy kolekcija za PS4

Nadogradnja će biti moguća na dan izlaska, a vlasnici fizičkih kopija igara moraju za mogućnost nadogradnje moraju umetniti disk u konzolu.

Ako ste preuzeli Uncharted 4 putem PS Plus pretplate, NEMATE PRAVO na digitalnu nadogradnju. Multiplayer dijelovi obiju igara nisu uključeni u novu kolekciju.

Novosti u svezi PC verzije

Svi PC igrači kolekciju mogu staviti na svoju listu želja putem Epic i Steam trgovine. Zasad nam nije poznat datum izlaska za PC, kao ni točne specifikacije. Iz Sonya obećavaju da će više informacija biti dostupno početkom iduće godine

Planirate li nabaviti ovu kolekciju? Kako vam se čine načini nadogradnje?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano