Vijesti

Upoznajte Solasa u novom traileru za Dragon Age: Dreadwolf

Novi Dragon Age, koji bi trebao vratiti Boware na mapu, u igrivom je stadiju još od početka jeseni. Sada se peglaju bugovi, nabrijava grafika i radi na sveopćoj prezentaciji, a da je sve na dobrom putu za 2023. donekle ukazuje i novi trailer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povodom jako bitnog dana za franšizu, tzv. Dragon Age dana, Bioware je izdao animirani trailer koji bi vas trebao upoznati sa Solasom, glavnog antagonista, odnosno – Dredwolfa. Priču o Solasu pripovjeda još jedan akter serijala – Varric iz Dragon Agea 2.

“Nekada je Solas imao drugo ime, Fen’Harel, odnosno Dread Wolf”, pripovijeda Varric. “U svojoj posljednjoj borbi s vilenjačkim bogovima, Solas ih je zatočio i stvorio veo koji je odvojio naš svijet od sirove magije izblijedivanja. Sada želi srušiti taj veo i uništiti svijet, a mi smo jedini koji ga mogu zaustaviti.”

Osim novog Dragon Agea dogodine, fanovi se mogu veseliti i animeu Dragon Age: Absolution koji će imati premijeru na Netflixu u petak 9. 12.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano