Vijesti

Uskoro novi sadržaj u Bloodborneu

Uskoro novi sadržaj koji prethodi ekspanziji – nova frakcija, novi NPC-jevi, pa i više, a sve besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sony nas je, na svom službenom blogu, odlučio počastiti s par novih informacija o svom ovogodišnjem megahitu te potencijalnom kandidatu za igru godine – Bloodborne. Kao što znamo, prethodno najavljena ekspanzija, The OId Hunter, izlazi 24. studenog. Ono što nismo znali je da kreatori, FromSoftware, spremaju novi sadržaj koji bi trebao izaći prije same ekspanzije, a koji će biti besplatan za sve vlasnike originalne igre. Odlično!

Nova zakrpa, ako se uopće može nazvati tako, donijeti će sasvim novu frakciju, u sklopu koje se može pomagati drugim igračima, što će mnogima olakšati putovanje kroz mračni svijet Yarnhama. Kako ova igra glasi kao izrazito teška, naročito neiskusnim igračima, nenaviklim na ovakav tip igre, ovo bi im moglo vratiti želju za igranjem i skidanjem ponekog bossa kojeg do sada nisu uspjeli sami. 

Bloodborne

Nova frakcija se zove The League, a predvodi je misteriozni lik (vidi naslovnu sliku) koji malo podsjeća na jednu od najspominjanijih stvari u Skyrimu, naime na glavi nosi kantu. Igrači koji se uključe u navedenu frakciju će sa svojim akcijama natjecati na posebnim ljestvicama. Isto tako, s posebnim štapom će moći prizvati co-op NPC likove za dodatnu pomoć u rješavanju gadnih beštija.

O samoj ekspanziji nema mnogo novosti. Niže je prikazano jedno od novih oružja u igri – Holy Moonlight Sword. Kupcima koji su igru prednaručili na PS Storeu dolazi besplatna tema, a posebna ekskluzivna tema očekuje i igrače koji su platinirali originalnu igru. Temu će realizirati putem voucher koda koji će im Sony uskoro poslati putem maila.

Holy Moonlight Sword

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano