Vijesti

Uz nastavak filma, Ubisoft do kraja godine priprema veliku Avatar igru, a Tencent mobilni shooter

James Cameronov Avatar u narednim mjesecima proširit će se za još najmanje tri naslova, od kojih će jedan poharati kina, a druga dva konzole, računala i mobitele.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadolazeći Avatar: Essence of Water u prosincu će pokušati ponoviti uspjeh prethodnika kao film s najvećom kino zaradom u povijesti, a igre Frontiers of Pandora te Reckoning nastojat će prekršiti nepisano pravilo da su igre rađene prema filmovima kvalitetom obično ispod prosjeka.

Avatar: Frontiers of Pandora bit će akcijska avantura iz prvog lica, na njemu radi Ubisoftov elitni studio Massive u vlastitom Snowdrop pokretaču te se planira samo za nove konzole i PC. Usporedo s prvim trailerom iz prošle godine Ubisoft i Massive su obećali izdati igru u 2022., što je okviran datum koji još uvijek vrijedi.

Film i veliku igru trebao bi popratiti Avatar: Reckoning, Tencentov novi mobilni shooter s RPG elementima temeljen na F2P modelu koji je upravo dobio prvi prikaz. Ne izgleda nimalo loše.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano