Vijesti

Valve: “Half-Life: Alyx je test za iduću stvar”

Trebamo sasvim iskreni i priznati da gotovo nitko nije očekivao da će Half-Life: Alyx koji je VR igra izgledati toliko fantastično i da će trajati više od 15 sati o čemu možete čitati na našem portalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ono što je mnogima promaknulo, ali ne i nama, je jako simbolična izjava koju je Valve dao IGN-u, a koja govori jako puno ili ništa. Ovisno o tome kako gledate. Uostalom, pogledajte citat u izvornom obliku.

“We wanna put this out and see how the world reacts to it before we make any concrete plans about what we do next”

Dakle – Half-Life 3 potvrđen. Je li tako?

Naravno da ovo ne mora značiti ništa, ali ovo “about what we do next ” vuče na idući projekt koji bi mogao i morao biti Half-Life 3. Možda je malo izjava i nespretna jer zvuči kao da nam Valve želi reći: “Ako kupite u dovoljnom broju VR Half-Life mi ćemo vam dati Half-Life 3.”

Mislimo nekako da ne treba ispitivati puls tržišta jer je Half-Life 3 najočekivanija igra svih vremena koja nikad nije izašla. Možda je Epic Games Store natjerao Valve da se pokrene’

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano