Vijesti

Valve je registrirao Counter-Strike 2 kao zaštitni znak

Od početka ožujka svi ozbiljno pričaju o navodnom Counter-Strikeu 2. Prvo ga je “izdala” Nvidia u čijim driverima su se pojavile reference na isti, potom su data mineri počeli nailaziti na reference i u izvornim kodovima Steama i CS:GO, da bi sada stigla skoro pa konkretna potvrda od Valvea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako je prvi primijetio PCGamesN, Valve je podnio prijavu za zaštitni znak u SAD-u za ime CS2. Što snažno implicira na Counter-Strike 2. Nema biti što drugo, posebno u kontekstu recentnih zbivanja.

Od prethodnika će CS2 najviše odmaknuti u vizualima i načinima izvođenja, budući da će, svi su sigurni u to, Counter-Strike oživjeti na modernijem Source 2 engineu. Na njemu su već Dota 2 i Half Life: Alyx, a premda ne sumnjamo da će CS2 doći s pregršt novog sadržaja u vidu novih mapa, iskustvo igranja trebalo bi, nagađa se, biti slično dosadašnjem, a vizualima bliže modernim shooterima.

Dok čekamo konačnu, službenu potvrdu Valvea, oni upućeniji upozoravaju kako kompanija interno još uvijek razmatra početak beta testiranja krajem ovog ili početkom idućeg mjeseca.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano