Vijesti

Večeras gledamo predstavljanje nove nogometne simulacije na tržištu

Nema nikakve dvojbe da ćemo večerašnju gameplay prezentaciju nove nogometne simulacije pratiti s velikim zanimanjem. Nogomet je iznimno popularna igra na našim prostorima, a o rivalstvu između PES-a i FIFA-e svjedoče mnogobrojni tekstovi, narušena prijateljstva i razbijeni kontroleri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svejedno, možemo se svi složiti da posljednjih nekoliko godina PES i FIFA debelo stagniraju te je došlo vrijeme da netko novi uzdrma prilično ustaljeno tržište nogometnih simulacija. Je li taj netko UFL? Saznat ćemo večeras.

Velika su očekivanja od nove nogometne simulacije koja obećava do sada najrealniji nogomet koji smo do sada igrali. Čini se da će UFL po pitanju licenci biti iznad PES-a, no što će nam sve licence ako će gameplay biti loš?

Stoga, večeras od 21 sat s velikom nadom, ali i oprezom pratimo prvi gameplay prikaz. Držimo fige da developeri iz Strikerz Inca zaista pokažu sirovi gameplay bez režiranih kutova kamere i CGI elemenata. Nadamo se također da ćemo saznati kada UFL možemo očekivati na tržištu.

Predstavljanje igre od 21 sat po našem vremenu možete pratiti na Twitchu.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano