Velika ekspanzija za Forzu Horizon 5 donosi reli utrkivanje. Neće biti besplatna na Game Passu

Predstavljena je druga velika ekspanzija za Forzu Horizon 5. Imena Rally Adventure, kako sugerira samo ime, veliki fokus stavlja na reli vožnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rally Adventure donosi prvo pravo proširenje mape uopće za Forzu Horizon 5. Nova lokacija zove se Sierra Nueva, sadrži nikad ekstremnije staze za Forza serijal prepune nepredvidljivih zavoja, strmina i skokova skrivene u magli prašine koja se podiže s ceste.

Developeri iz Playground Gamesa obećavaju dosad najveću kampanju u nekoj Forza ekspanziji koja će, kažu, maksimalno testirati vještine vozača na svim podlogama i kroz sve vremenske uvjete. U traileru posebno impresivno izgleda noćno utrkivanje, gdje će cesta često biti toliko nepregledna da ćete se oslanjati se na upute asistenta, koji vas navodi iz helikoptera.

Rally Adventure ekspanzija donosi 10 novih offroad automobila od kojih su neki legendarni poput Ford Focusa RS iz 2001. ili offroad izvedbe Volkswagen Bube iz 1971. Sve to neće biti besplatno, kao što smo naviknuli kod Microsofta i Xboxa. Rally Adventure ekspanzija koštat će 20 eura te izlazi 29. 3. za PC i Xbox.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS