Vijesti

Verdansk će dobiti dostojan oproštajni event: “Jeste li spremni za posljednji ples?”

Uoči dolaska nove mape u Warzone, Activision je potvrdio kako ćemo se s Verdanskom zauvijek oprostiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad već kultni Verdansk nakon niza sezona koje su mijenjale njegov izgled te razarale bitne i manje bitne lokacije odlazi na zasluženi odmor. S Verdanskom smo se igrali i povezivali godinu i pol, stoga je lijepo znati kako ga neće odbaciti tek tako.

Priprema se tzv. Operation: Flashback event koji započinje 18. 12., a koji će nas u narednim danima do 2. 12. vraćati u prošlost i na taj način odati počast Verdansku. Na realizaciji eventa Ravenu pomaže još jedan čitavi studio – Beenox, što dovoljno govori koliko su ozbiljni u naumu da Verdansku pruže dostojan odlazak.

Dostojan rastanak

“Vremenski ograničeni mode proslavit će posljednjih 18 mjeseci u kojima je Verdansk ugostio više od 100 milijuna igrača.” poručuju iz Activisiona. “Jeste li spremni za posljednji ples u Verdansku?” Navodno će se mapa mijenjati u stare oblike sa svakim novim smanjivanjem kruga, a mijenjat će se i oružja te njihova ponašanja u skladu s prethodnim sezonama.

Od 24. 11. ujedno kreće Secrets of the Pacific event koji će nas polako uvoditi u radnju Vanguarda i u zbivanja na pacifičkom otoku Calderi, novoj Warzone mapi. Zatim 30. 11. kreću posljednji sati Verdanska i “posljednji ples”. Nadamo se da ga neće baš potpuno razoriti…

Igra

Povezano