Vijesti

Verdansk se nakon nuklearne eksplozije vratio 37 godina unatrag, pogledajte nove lokacije

Mnogi su se razočarali kada su saznali da će se Verdansk tek vratiti u prošlost na istu mapu, ali sada kada je nuklearna eksplozija porušila Verdansk i kada nas je vratilo 37 godina natrag rijetki su razočarani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Verdansk je dobio kompletni makeover u skladu s 80-im godinama prošlog stoljeća. Gotovo sve lokacije kompletno su promijenjene i novi Verdansk (nazvan jednostavno Verdansk ’84) osjeća se kao potpuno nova mapa.

Neke od lokacija poput aerodroma i stadiona (stari stadion se demolira prije izgradnje novog) su još uvijek tu u sličnom obliku, ali i dalje dovoljno različite, a tu su i nove lokacije poput rudnika soli i Gora Summita. Grid Raddar Array čiji metalni stupovi se vide sa svakog djela mape je potpuno nova lokacija za koju je apsolutno jasno kako će biti omiljena većini igrača. Tu je i čitav niz novih manjih lokacija, pregršt interijera, novih zgrada…

Ako ništa drugo, ono što ćete primijetiti odmah po slijetanju su znatno življe i veselije boje u odnosu na prethodni Verdansk. Proljeće u Verdansku je u punom zaletu, sve se zeleni i cvjeta… Visoka trava i pune krošnje otvaraju nove taktičke mogućnosti.

Ipak, još uvijek se mogu naići na lokacije i elemente koji su promaknuli dizajnerima, poput ovog modernog kamiona .

Povodom novog Verdanska i starta treće sezone Warzonea stigao je novi trailer u kojem se uz najveće hitove osamdesetih (bez Daleke Obale) možete pobliže upoznati s novim lokacijama. Makar je nerealan jer u njemu svi trče, a znamo da su 99% Warzone igrača teški kamperi…

https://youtu.be/lOq01l6lB_c

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano