Vijesti

Vraća nam se klasični Assassin’s Creed u novoj ekspanziji ovog ljeta

Ubisoft nam je otkrio kako ćemo u novoj ekspanziji, The Siege of Paris, ponovno igrati infiltracijske misije koje smo po prvi puta sreli u AC Unityu, što nam sugerira da Ubisoft ipak sluša svoje fanove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto tako, korisnik Lorenzo podijelio je fotografiju na Twitteru s mogućim datumom izlaska ekspanzije! On je stranicu slučajno pronašao listajući po Xbox trgovini.

Kao što vidite stranica je brzo uklonjena, a čini nam se da je to samo bio početni datum. Isto tako pojavila se nova lista trofeja za nadolazeći DLC, pa tako ako igrate Assassin’s Creed Valhallu na PS4 već sada možete pronaći novi DLC i njegove trofeje. Ne želimo previše spojlati, a tko želi listu može provjeriti ovdje,

Sjetite se zadnji put kada su se trofeji pojavili za DLC Wrath of the Druids, DLC je izašao mjesec dana poslije. Već sada znamo da ovaj tjedan u Valhallu 27. 7. u novoj zakrpi stižu jednoruki mačevi, no stiže li i najava za novi DLC – tek ćemo vidjeti.

Osim jednorukih mačeva stiže nam konačno i skaliranje! Sada ćete moći skalirati neprijatelje na vaš nivo, a za skaliranje možete odabrati različite težine.

Igrate li još uvijek AC Valhallu i radujete li se novim promjenama? Nama se čini da bi Valhalla mogla postati najpodržaniji AC dosada s odlaskom u drugu godinu, novim sadržajima i potpunom podrškom.

Igra

Povezano