Vijesti

Warzone 2.0 izlazi 16. 11., s novim Gulagom i kompletno prerađenim krugovima smrti

Sat i pol nakon početka Call of Duty Next prezentacije 200 igrača u studiju još uvijek nije započelo igrati prvi Warzone 2.0 meč u povijesti, ali zato su developeri u studiju otkrili niz detalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo Gulag. Gulag će se sada igrati 2 protiv 2 s nasumičnim igračima. Za povratak na mapu morat ćete surađivati s igračem kojeg nikad prije niste upoznali. Tome će jako dobro asistirati proximity chat, koji će imati svoju premijeru u Warzoneu 2. U slučaju pobjede, vi i suigrač vraćate se na mapu u različite timove kao neprijatelji.

Krug smrti u Warzoneu će se dijeliti.

No nama zanimljivije od Gulaga je novi sistem krugova smrti. Dosad se krug zatvarao na različitim lokacijama, ali uvijek u jednoj cjelini. U Warzoneu 2 on će se ponekad podijeliti na do 4 kruga te na taj način podijeliti akciju na više lokacija. U nekom trenutku, pri kraju meča, kad se broj igrača smanji na minimum, krugovi će se ponovno objediniti u jedan finalni krug.

Nova mapa zove se Al Mazrah.

“Razdvajaju se timovi i imate manje mikro-borbe u manjim krugovima”, objašnjava developer. Warzone 2.0 izlazi na aktualnim konzolama i PC-ju 16. 11., zajedno s dugoočekivanim DMZ modom koji će također biti besplatan.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano