Vijesti

Warzone 2 izlazi krajem godine, a napredak se neće prenositi, potvrdio je Activision

Paralelno s Modern Warfareom 2, Activision je razotkrio i poptuno novi Warzone koji, potvrđeno je, izlazi do kraja godine, “nedugo nakon novog Call of Dutyja”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dijeli isti skeleton S Modern Warfareom 2. Napredniji grafički pokretač sa za serijal nikad naprednijom grafikom. Ali neće biti next-gen only iskustvo kao što se ranije pretpostavljalo. Igrat će se na svim aktualnim platformama.

Osim totalno nove mape na kojoj će se igrati klasični battle royale, Activision spominje i novi sandbox mod. Međutim, napredak se iz klasičnog Warzonea neće prenositi. “Warzone 2.0 sadržavat će potpuno novi sustav progresije i inventory“, poručuju iz Activisiona.

Nemojte nas držati za riječ, ali ako smo dobro shvatili, kupljeni sadržaj iz jedinice, dakle skinovi i ostala kozmetika vjerojatno se neće prenositi u Warzone 2.0. Activision i Infinity Ward će tu nedoumicu i sve ostalo otkriti kasnije ove godine.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano