Vijesti

Warzone je dobio grafičku nadogradnju za PS5/XSX, ali i PC

Peta po redu grafička nadogradnja od izlaska stigla je u Warzone i donijela je ono što su čekali igrači na novim konzolama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grafički paket visoke rezolucije Raven i Activision namijenili su onima koji igraju na rezolucijama iznad 1440p. No što zaista donosi 7GB teška nadogradnja? Je li igra puno bolja na novim konzolama? Pa… nije.

Oružja su nešto detaljnija, vidjet ćete i ogrebotine na boljim ekranima, teksture zgrada nešto su detaljnije… Ali, nažalost (ili na sreću), radi se o detaljima koje nećete primijetiti ako baš ne idete gledati.

Sreća u nesreći je ta da se Warzone ne izvodi ništa lošije nego dosad, a izgleda mrvicu bolje. To ujedno znači i da će oni koji posjeduju ekrane do 120Hz-a i dalje moći igrati igru do 120 FPS-a. Activision je tu opciju na PS5 omogućio tek nedavno, a vodić kako igrati u 120 FPS-a pronađite kod nas ovdje.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano