Vijesti

Warzone je premašio 100 milijuna igrača

Šest milijuna u prva 24 sata, 15 milijuna nakon 3 dana, 30 milijuna nakon 10 dana, 50 milijuna u prvom mjesecu, 85 milijuna u 9 mjeseci… Niz se nastavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči nove sezone Warzonea za koju će nas sutra od 21 sat pripremiti poseban event, Activision se pohvalio brojkom od 100 milijuna igrača nakon 13 mjeseci postojanja Warzonea.

Jedna od najpopularnijih igara na svijetu praktički nema konkurencije. Fortnite i Apex Legends zadovoljavaju posebnu publiku, a budući da je PUBG već godinama u slobodnom padu Warzone je na podlozi Modern Warfarea praktički jedini kvalitetni battle royale s modernim napucavanjem.

I mapa Verdansk koja je povezala neke od kultnih Call of Duty lokacija dovoljno je raznovrsna da zadrži igrače na duži period. Nagađalo se da će Warzone u trećoj sezoni preseliti na novu mapu, ali najnovije (još uvijek nepotvrđene) informacije govore kako će se Verdansk tek vratiti u prošlost uz prigodan facelifting.

Može li Warzone večeras srušiti Fortniteov rekord od preko 15 milijuna igrača ulogiranih istovremeno? Jako teško. Ali nova sezona s Black Ops Cold War oružjima i mladim Captain Priceom mogla bi biti jako zanimljiva. Prije svega nas zanima kako će narativno izvesti povratak u prošlost.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano