VijestiZanimljivosti

Warzone se s novim bundleom skinova pretvara u totalnu sprdačinu

Nekada na samom početku je i Fortnite bio ozbiljn(ij)a igra. Barem koliko mu je to dopuštala grafička prezentacija, da bi se jako brzo pretvorio u festival apsurdnih skinova. A sada se čini kako i Warzone korača prema budućnosti u kojoj će ratovanje pretvoriti sprdačinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak 20. 5. dobit ćemo paket akcijskih zvijezda iz 80-ih među kojima će biti i John Rambo što jedva čekamo i nemamo ništa protiv toga. A jučer je stigao Music Legend Mastercraft paket među kojima se (između ostalog) nalazi i gospodin rock zvijezda (slika ispod) imitira Jimi Hendrixa te njegovo oružje, reskin FFAR 1.

Wolf skin i Shredder

Predstavljamo vam Wolfa i Shreddera, skin za FFAR 1 koji je harmonika, gitara, sintisajzer i jurišna puška u jednom. Najbolje ili najgore od svega je to što u igri možete i svirati te se vjerojatno radi o budućem najprodavanijem paketu skinova u Warzoneu.

Možda i najbolji odgovor na smjer u kojem ide Warzone s novim skinovima dao je Dr Disrespect. Nije prvi put da Warzone ili Blackout koketiraju s lakrdijom, ali paket skinova od $20 dosad je možda i najveći skok u krajnost u kojoj ne bismo voljeli gledati i igrati Warzone.

A sigurni smo da će otići. Ako baš jako nategnemo zbivanja aktualne sezone, nove skinove čak i možemo opravdati vrckastom tematikom 80-ih, ali što će biti kada se Warzone u novoj sezoni vrati u moderno doba? Nastat će sprdačina koja će za sobom povući još više ovakvih eksperimenata, jer Music Legend Mastercraft će se sigurno jako dobro prodavati. Naročito među djecom. Pogledajte (ili nemojte) Shreddera i njegovo sviranje u akciji.

ffa anketa

Postaje li Warzone sa Shredderom sprdačina?

  • Da 87%
  • Ne 13%
Hvala ti 🎉

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano