Vijesti

Warzone varalice su nezaustavljive – a developeri pripremaju novi veliki val banova

Poučeni dosadašnjim iskustvom iz Warzonea, ali i drugih popularnih multiplayer igara s naglaskom na battle royale igre – hakeri, moderi i varalice općenito su nezaustavljivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolaskom ljeta ovaj problem u danas najpopularnijoj battle royale igri na svijetu se amplificirao, pa ako igrate na PC-ju gotovo pa više nema runde u kojoj se ne susretnete s barem jednom osobom koja kvari igru svima. Na konzolama, srećom, možete isključiti igranje s PC igračima što svakako preporučamo.

Situacija je eskalirala do te razine da je Infinity Ward najavio novi veliki val banova te su svi resursi usmjereni u rješavanje tih problema. Primijetili smo čak da se plaća promocija oglasa na društvenim mrežama koji upozoravaju na varalice. Poput ovog ispod.

Kako kaže ekipa s domaće Facebok grupe Call of Duty: Modern Warfare Balkan napori su uzaludni i većinom ih kao igrači u praksi ne osjetimo, jer se, nažalost, varalice prilagode svakoj novoj reakciji.

Ako već nisu u stanju riješiti varanje na računalima, je li stiglo vrijeme da se kompletno isključi crossplay konzolaša i PC-jaša?

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano