Vijesti

Watch Dogs: Legion dobio iznenađujući zombie DLC!

U zadnje vrijeme dosta pišemo o Watch Dogsu serijalu. Ubisoft čini se aktivno radi na ovom naslovu, pa su tako PC igrači dobili alpha verziju novog DLC-a koji nosi naziv Watch Dogs: Legion of the Dead DLC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IGN je obavio ekskluzivan intervju s direktorom online dijela Watch Dogsa, a ispod možete vidjeti i kako DLC izgleda u stvarnosti.

Legion of the Dead je online roguelite PvE mode do 4 igrača gdje igrači moraju preživjeti hordu zombija koji su poharali London. Kako su zombiji došli do Londona? Ne znamo. Cilj je odrediti pravilnu strategiju da dođete do mjesta izvlačenja i konačnog spasa.

Ubisoft ipak želi naglasiti da je ovo alpha verzija , a plan je DLC dovesti i na ostatak platformi. Čitajući intervju s direktorom, može se naslutiti da Ubisoft trenutno eksperimentira s online dijelom igre.

Nije neka tajna da jako malo igrača igra online mode u igri. Statistika kaže da velika većina njih kad završi singleplayer komponentu, jednostavno prestane igrati igru. Očito je da Ubisoft još nema jasnu formulu za online dio Watch Dogsa, te je ovaj novi DLC upravo način da istraže što igrači žele.

Planirate li zaigrati ovaj novi DLC?

Igra

Povezano