Vijesti

Wolverine igra bit će u istom univerzumu s Marvel’s Spider-Man 2

Tjedan dana prošlo je od izlaska Marvel’s Spider-Mana 2 i malo je onih koji nisu oduševljeni igrom. Kritika je podijelila odlične ocjene, igrači su odgovorili novčanicima te je evidentno da Insomniacu jako leži Marvelov sadržaj, a pritom i sami igrači jako dobro reagiraju na njegov univerzum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zemlja-1048 je univerzum u kojem djeluju PlayStationove/Insomniacove Spider-Man igre te povezani prigodni stripovi i romani, a u istom tom univerzumu odvijat će se i radnja Marvel’s Wolverinea, Insomniacovog idućeg velikog projekta.

Potvrdio je to kreativni direktor Spider-Mana 2 Bryan Intihar na Kinda Funny podcastu. “Obje igre su u 1048 univerzumu”, kaže. Upitan zašto nema referenci na Wolverinea u Spider-Man igrama, odgovara kako je to kreativna odluka.

Najmanje dva tima u Insomniacu

“Odlučili smo ne raditi to. Željeli smo pustiti tim da ‘kuha'”, dodaje. Nije želio forsirati nešto što se možda ne uklapa u aktualnu radnju te dodatno bespotrebno komplicirati ionako složenu radnju. To isto vrijedi i za drugi tim, onaj koji radi na Wolverineu, čime su praktički potvrđeni odvojeni razvojni timovi za oba naslova. Wolverine igra vjerojatno je u uznapredovanoj fazi razvoja usprkos sadašnjem izlasku Marvel’s Spider-Mana 2.

Najavljen 2021., Marvel’s Wolverine planira se za 2024. i neće biti igra za malu djecu, pa očekujte prilično brutalniju igru, kako naracijom, tako i gameplayem.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano