Vijesti

Xbox One kompatibilnost s Xbox 360 igrama dolazi u velikom stilu

Vjerojatno već i vrapci na grani znaju da sutra izlazi veliko ažuriranje za Xbox One konzolu, koje će između ostaloga donijeti i besplatnu kompatibilnost s odabranim Xbox 360 naslovima (104 igre zasad). U međuvremenu je izašla i Microsoftova reklama da nas još malo “napali”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U reklami se pojavljuje glumac Martin Starr (Freaks and Geeks, Silicon Valley) te na duhovit i sarkastičan način pripisuje sve zasluge vezane uz donošenje Xbox One kompatibilnosti s prethodnom konzolom upravo samome sebi. Naravno, zapravo je cijeli posao odradio Microsoftov programerski tim, te im ovim putem možemo samo čestitati na vraćanju ove, uvijek dobrodošle funkcionalnosti i mogućnosti konzole. U slučaju da imate Xbox One konzolu, slobodno podijelite svoja osobna iskustva s Xbox One Experience ažuriranjem na forumu. Dok ne izađe ažuriranje, bacite oko na reklamu:

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano