“Xbox Series X je vruć, jako vruć, stvara nenormalnu toplinu”

Ken Bogard s francuskog portala Jeux Video’s na Twitchu je komentirao svoja zapažanja kod testiranja Xbox Series X konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako prenosi i prevodi videogameschronicle.com: “Series X je vruć, jako vruć! Ne radi nikakvu buku, ali zato stvara nenormalnu toplinu. Kao kamin. Možete ugrijati stan”, govorio je na videu koji je do trenutka pisanja ovog teksta uklonjen s Twitcha.

S druge strane, Jeff Bakalar s Giant Bomba koji ovih dana također testira Xbox Series X, na najnovijem podkastu (od 22. minute) izvadio je proširivu SSD memoriju pa se direktno žalio u kameru koliko je vruća. “Evo što je ludo… ovo (memorijska kartica op.a.) bilo je u konzoli koja je u stand by modeu. Cijela stvar je kao tostirana.”

I dok treba naglasiti da je Xbox Series X nečujan, također treba napomenuti da novinari mogu testirati samo igre sa starijih generacija konzola. Dakle, postoje dvije mogućnosti.

  1. Hardverska emulacija igara troši jako puno resursa te se radi o jako dobrom primjeru ponašanja Series X konzole u “teškim” uvjetima (što bi bilo pohvalno)
  2. Emulacija igara možda i nije toliko zahtjevna, pa tek trebamo vidjeti kako se Series X ponaša pod većim opterećenjem.

U svakom slučaju, nećemo saznati dok Digital Foundry ne testira nativne Xbox Series X igre. Dakle, jako vruć, a praktički nečujan. To su prvi dojmovi za Xbox Series X kod testiranja starijih igara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS