Vijesti

Za danas najavljeni novi PlayStation State of Play i Nintendo Direct

Povijest se ponavlja. Nakon što su se u travnju na isti dan “sukobili”, Nintendo i Sony ponovno su odlučili na isti dan ukrstiti koplja. Nintendo je svoj Direct prvi zakazao prije nekoliko dana, a Sony je svoj najavio noćas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PlayStation State of Play održat će se danas u 23 sata. Ne očekujte goleme najave, budući da će izostati najveći first party studiji. Navode se igre trećih strana “velikih i malih studija diljem svijeta”, a fokus će biti na već najavljene naslove. “Od indie do PS VR2 do velikih naslova third-party partnera, naša najnovija prezentacija imat će nešto za svakoga”, stoji na PS Blogu.

Nintendo će svoj Direct održati u 16 sati. Očekujte trajanje od otprilike 40 minuta najviše orijentirano na Nintendo Switch igre koje izlaze ove zime. Pretpostavljamo kako će današnji Direct biti jedna od posljednjih prezentacija prije nego što se sva pažnja prebaci na novi Switch.

I dok PlayStation za ovu jesen sprema prijenosnu konzolu za streamanje igara s PS5 imena Portal, Nintendov najnoviji hardver mogao bi uslijediti u prvoj polovini iduće godine. Priča se o Nvidijinim najnovijim čipovima sposobnima izvoditi igre najmanje na razini kvalitete PS4, a sve to u prijenosnom formatu.

Kako bilo, ni na jednoj prezentaciji ne očekujte tektonske najave, ali bit će ovo svakako jako lijepi dan.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano