Vijesti

Za kaput kakav Chris Redfield nosi u RE8 morat ćete izdvojiti 10-ak tisuća kuna

Ako želite imati kaput poput onoga kakvog nosi Chris Redfield, a tko ne bi, za to ćete morati izdvojiti i do nekoliko rata kredita. Da stvar bude još bolja, Resident Evil Village zajedno s vunenim kaputom u prodaju stiže tek u svibnju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponuda ikonskog kaputa zasad je dostupna jedino u Japanu, a Capcom će svoje zemljake u najpovoljnijem paketu oderati za 159,731 Japanskih jena, što iznosi otprilike oko 9600 kuna.

Kako piše na službenim stranicama, radi se o replici kaputa iz nadolazećeg Villagea. Lagan i strukiran kaput 3D skeniranjem vjerno je prenesen u igru, a izrađen je od najfinijih tkanina japanske tekstilne industrije.

Tu su i ostali, skuplji paketi, kojima cijena u nebo skače sa statuom, razglednicom i art bookom. Inače, čekamo da netko primijeti kako se ovaj 10 tisuća kuna vrijedan kaput ne može ni zakopčati. Barem mi ne vidimo način.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano