Vijesti

Za remake prvog The Witchera potvrđena je jedna velika promjena

Prvi The Witcher, CD Projektova debitantska igra rađena prema romanima Andrzeja Sapkowskog dobit će remake, potvrđeno je to ranije ove godine, a sada smo saznali nekoliko bitnih detalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Moderna reimaginacija The Witchera iz 2007.”, CD Projekt je tako opisivao remake, što će se u praksi manifestirati u jednom bitnom aspektu. Za razliku od otvorenih, ali u srži linearnih nivoa originala, remake će biti strukturiran kao open-world RPG, otkriva prezentacija financijskih rezultata.

Također, bitna su još dva pojma. “Story-driven” i “singleplayer”, što znači kako poljski izdavač neće gurati multiplayer elemente u naslov koji ih originalno nije ni imao. Napominjemo to jer prema novoj strategiji CD Projekt planira brojne multiplayer naslove i implementacije u već postojeće, poput Cyberpunka 2077. Srećom, ovaj projekt neće se priklanjati modernim trendovima gaming industrije.

Razvoj remakea predvodi novi poljski studio Fool’s Theory sastavljen od veterana The Witchera. Koristi se Unreal Engine 5, CD Projekt nadgleda i pruža tehničku podršku, a igra se razvija paralelno s potpuno novim The Witcherom, s kojim će remake imati neke dodirne točke u vidu internih modifikacija UE5, vizuala i slično.

Igra

Povezano