Vijesti

Za Sea of Thieves i Grounded na PS4/5 će vam trebati Microsoftov račun

Sjajni i zabavni piratski MMO Sea of Thieves te survival naslov Grounded bit će među prvim Xbox ekskluzivama koje dolaze na druge konzole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, ni u trailerima ni na PS Storeu Microsoft nigdje ne prikazuje Xbox Studios brand pod kojim su oba naslova originalno izdana, već na PlayStationu izlaze direktno pod okriljem samog Microsofta. Istom semantikom vodi se i kada su u pitanju računi potrebni za igranje, oznaka Xbox se ne navodi nigdje.

Potvrđeno je, na PlayStationu se oba naslova igraju preko PSN-a i nije potrebna nikakva dodatna autentifikacija kako biste igrali online, međutim, ako želite igrati s igračima na drugim platformama ili prenijeti napredak, na PlayStation i Nintendo konzolama morat ćete se ulogirati u Microsoft račun (ili kreirati novi ako ga nemate), a potom ga povezati sa svojim PSN računom.

Potvrdio je to Stephen Totilo, bivši urednik Kotakua i Axiosa, a danas voditelj vlastitog medija Game File, kojem je to otkriveno direktno iz studija Rare.

Grounded je zakazan za PS4, PS5 i Switch 16. 4., a Sea of Thieves uslijedit će na PS5 dva tjedna poslije – 30. 4.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano