Vijesti

Zahvaljujući Netflixovom animeu svi opet igraju Cyberpunk 2077

Slično kao što je The Witcher 3 proživio pravu malu renesansu s izlaskom Netflixove TV serije prije 2 godine, tako sada svi igraju i Cyberpunk 2077 zahvaljujući Cyberpunk: Edgerunners animeu na Netflixu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cyberpunk: Edgerunners jedna je od najgledanijih novih produkcija na Netflixu, prate ju odlične kritike gledatelja (8.6 ocjena na IMDB-u), a upravo izvrsna gledanost animea pridonijela je povećanom interesu za igru.

Tako u trenutku pisanja ovog teksta Cyberpunk 2077 na Steamu igra preko 100 tisuća igrača, što ga svrstava na 9. mjesto trenutno najpopularnijih PC naslova, a postepeni rast popularnosti od izlaska animea kulminirao je jučer s čak 136 tisuća istovremenih igrača.

Veći od Witchera?

Brojke su to kakve Cyberpunk 2077 nije imao još od izlaska, a koje će se, uopće ne sumnjamo, odlično odraziti i na prodaji jednom kada se na kraju mjeseca podvuče crta. Zanimljivo je, internetom se povlači interesantna usporedba s megapopularnim The Witcherom 3, kojeg je na njegov najbolji dan istovremeno igralo ukupnih 103 tisuće igrača. Je li Cyberpunk već sada veći brand od Witchera?

The Witcher 3 će do kraja godine imati priliku popraviti rezultat, budući da je CD Projekt obećao izdati remaster Geraltove posljednje avanture s next-gen vizualima, a Cyberpunk 2077 će ponovno rušiti vlastite rekorde negdje dogodine za kada je zakazano proširenje priče imena Phantom Liberty.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano