Vijesti

Zakazana je prva sezona za Diablo 4, morat ćete igrati s potpuno novim likom

Season of the Malignant je prva sezona sadržaja za Diablo 4, izlazi za dva tjedna te upućuje na potpuno novu priču u kojoj ćete pomoći Cormondu protiv Malignant čudovišta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za igranje prve, ali i narednih sezona, nije potrebno posjedovati Battle Pass, ali sa svakom idućom sezonom krećete s potpuno novim likom. Kako biste igrali sezonu, potrebno je najmanje jednom kompletirati kampanju i to na Eternal ili Seasonal serveru, ali s novim likom nećete krenuti potpuno ispočetka.

Dakle, ne morate opet prelaziti kampanju, od prve sekunde na raspolaganju ćete imati Mounta, a čitava mapa i Lilithini oltari bit će otključani. Sav napredak s likom vrijedi samo u Eternal Realmu, a namjera Blizzarda je da svi igrači svake sezone budu jednako kompetitivni, bez obzira na raniji fond sati.

Što se tiče Battle Passa, postoje 23 besplatne i 63 “Premium” razine s ukupno 90 nagrada, a najbolje će, naravno, biti u Premium tieru koji uključuje novog Mounta, poseban štit i setove Awoken štitova te Platinu kao valutu koja se kupuje stvarnim novcem. I dok tiere možete preskakati plaćanjem, svaki od njih ima jedinstveni uvjet u obliku levela.

Season of the Malignant zakazana je za 20. 7., a dva dana ranije izaći će zakrpa sa svim balansiranjima i gameplay promjenama.

Igra

Povezano