Zanimljivosti

10-godišnji igrač ispunio je san zaigravši Apex s gamerskom zvijezdom. Pa ga nosio do pobjede

Bilo da su to bili sportaši, pjevači, doktori, glumci ili gameri, svi smo kao djeca maštali o svojim idolima, a jedan dječak, igrač Apexa, snove je pretvorio u zbilju. I to na kakav način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Phillip Dosen, nadimka ImperialHal profesionalni je igrač Apexa. S 24 godine sa svojim TSM-om osvojio je sve što se može osvojiti, zaradio pola milijuna dolara nagrada, a prati ga dva milijuna ljudi te se smatra jednim od najboljih profesionalnih igrača uopće. Prošlog vikenda, desetgodišnji Fred nadimka Lilfredson, inače najmlađi igrač uopće s Predator rankom, slučajno je završio u istom timu s ImperialHalom u ranked meču.

I ne samo da je dobio priliku zaigrati i popričati sa svojim idolom, već ga je carryjao do pobjede. Naime, Lilfredson je u dva navrata spasio 1v3 situacije gdje su njegova oba suigrača (uključujući i ImperialHala) bili downani, te u konačnici omogućio tercetu dolazak do pobjede u meču s protivnicima sličnog ranka. Dakle, protiv najboljih igrača na svijetu.

Pritom ni ImperialHal nije odigrao loše. Oba su napravili skoro četiri tisuće bodova damagea, ali najzaslužniji je bio desetgodišnji dječak. Dok je spašavao svoj tim, ImperialHal ga je bordio te mu pružao savjete, što su trenutci koje će Fred zasigurno pamtiti čitav život. Dječakova iduća velika želja je zaigrati s Verhulstom, još jednom esport legendom i članom TSM-a. Tko zna, možda se jednog dana svo troje pronađu zajedno i na velikim turnirima.

Igra