Zanimljivosti

Ako se bojite pauka, konačno mirni možete igrati Hogwarts Legacy

Ako ste dosad izbjegavali Hogwarts Legacy jer se bojite pauka, onda ste sigurno upoznati s arahnofobijom, a upravo po tom abnormalnom strahu nazvan je novi način igranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, povodom današnjeg izlaska igre za PS4 i XONE, osim što se pohvalio sjajnim prodajnim rezultatima, Warner Bros je otkrio i detalje novog ažuriranja od preko 400 popravaka bugova. Ono uključuje i tzv. Arachnophobia Mode koji maskira ili potpuno uklanja veliku većinu pauka iz igre.

Umjesto krvavo crvenih očiju i odvratnih ticala, tijelo pauka sada izgleda više poput simpatične bube. Ekstremiteti su velikim dijelom uklonjeni, a nožice zamaskirane u nešto blesavo, poput, kao što možete vidjeti u prikazu ispod – koturaljki. Fanovi Harry Pottera sjetit će se reference na Zatočenika Azkabana.

Ambijentalni pauci u pećinama su kompletno uklonjeni, a skriveni su i leševi istih koji su dosad djelovali kao dijelovi scene. Bojali se pauka ili ne, Harry Potter univerzum bez njih je nezanimljiv, pa ih Avalanche Software zasigurno planira i u nastavku koji još nije službeno potvrđen, ali studio zapošljava za njega.

Igra